Dobrodosli na web prezentaciju preduzeca
"ELEMKA KOMERC" d.o.o.
Stara Pazova

 

Novo u našoj ponudi !!!

Proširili smo našu ponudu proizvoda sa energetskim kablovima za električne instalacije. U ponudi imamo sve vrste i preseke kablova. Kablovi su proizvod Bugarske fabrike KEMP Sevlievo.

Više informacija možete saznati na odeljku "Kablovi" našeg sajta ..

 


 

 

Preduzece ELEMKA KOMERC doo je osnovano u martu 2009. Registrovano je kao trgovacko preduzece sa sedistem u Staroj Pazovi. Od samog osnivanja filozofija nam je bila da radimo sa velikim inostranim  proizvodjacima i velikim medjunarodnim trgovackim kompanijama, kojima bi bili  predstavnici ili distributeri proizvoda na ovom trzistu, tako da svojim klijentima ponudimo kvalitetnu robu,  koja se moze odmah preuzeti sa naseg skladista. 

Rezultati nasih dosadasnjih  aktivnosti su  predstavljanje i distribucija proizvoda velikih kompanija, od kojih izdvajamo:

 

EMKA JSC, SEVLIEVO, BUGARSKA
( Proizvodi: kablovi, lak zica , bakarni profili i aluminijumski profili, izolovani bakarni profili ...)


Sredinom 2009. godine, dobili smo generalno predstavnistvo fabrike "EMKA JSC" Sevlievo - Bugarska i zapoceli promet njenih proizvoda na teritoriji Srbije i drugih rebuplika bivse Jugoslavije. Za vrlo kratko vreme uspeli smo da nadjemo svoje mesto na trzistu i da pocnemo saradnju sa mnogo poslovnih partnera, sa kojima  i danas  odlicno saradjujemo.


 

M+S HYDRAULIC, KAZANLAK, BUGARSKA
(Proizvodi: hidro motori, servo upravljaci, prioritetni hidro ventili, ...)

Pocetkom 2011. godine dobili smo predstavnistva fabrike "M+S Hydraulic", Kazanlak - Bugarska, koja je jedan od naj vecih svetskih proizvodjaca hidro motora, servo upravljaca i priotitetnih ventila. Ova fabrika ima izuzetan rejting u celom svetu. Kvalitetom svoje proizvodnje uspela je da zauzme jednu sedminu svetskog trzista.


 

HIDROS, TURSKA
( Robe: hidraulicni motori motori, hidraulicne pumpe, hidraulicni razvodnici, upravljacki uredjaji, sve vrste ventila, cilindri za traktore ....)

Od februara 2011. godine, dobili smo predstavnistvo velike turske kompanije "HIDROS" - Turska, koja je jedan od naj vecih trgovackih kompanija u sferi hidraulike. Ovim smo izuzetno dopunili lepezu predlaganih hidraulicnih uradjaja, tako da smo u mogucnosti da odgovorimo svakom zahtevu potencijalnih klijenata.


 

U buducnosti planiramo da nastavimo nas razvoj i rasirimo paletu proizvoda koje nudimo svojim klijentima.

 

U koliko ste zainteresovani za saradnju sa Elemka Komerc doo, javite se. Uvek mozemo naci nacin da se dogovorimo, na obostranu korist.